Ясна е вече пълната организация за продажбата на входните билети за мача от XVI кръг на А група със „Славия“, който ще се проведе на 23.11.2014 г. от 17:30 часа на стадион „Берое“. Билетите за двубоя са на цени 5 лв., 2 лв. и 30 лв.

Входът за деца до 12 години е свободен. За всички останали важат следните указания.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба на две места – в Официалния фен магазин на ст. „Берое“ (влиза се през вход 5 на схемата по-долу) и в Офис магазин на НФК на ул. „Захарий Княжески“ 81А (зад Съда).

От двете места  можете да закупите билети от 5 лв. (редовен), 2 лв. (ученици и пенсионери), а в Официалния фен магазин има и билети от 30 лв. за VIP зоната.

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят шест каси, които ще отворят в 15:30 часа, два часа преди началото на мача.

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 2 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 5 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 5 лв. и 2 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5 на схемата по-горе). На нея ще можете да закупите билети от 5 лв. и 30 лв.

Билети с намаление ще се продават САМО срещу представен документ!

В деня на мача официалният фен магазин на „Берое“ ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди двубоя) – за мача с „Славия“ магазинът ще отвори в 15:30 часа!

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ

season2014-15

ВХОД 1: Допускат се както намалени и редовни билети, така и абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 2: Допускат се единствено редовни билети.
ВХОД 3: Допускат се единствено редовни билети и притежатели на абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 4: Допускат се единствено хора в неравностойно положение и хора с увреждания.
ВХОД 5: Допускат се единствено редовни билети и притежатели на VIP, абонаментни и журналистически карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 6: Допускат се единствено привърженици на гостите от „Славия“.