Първото магазинно беройско предаване „Извън терена“ се завръща с четвъртото си издание по клубната телевизия beroe.tv. Това ще се случи на 19-и ноември, сряда, от 21 часа, а всички привърженици на „Берое“ ще имат възможността да станат съпричастни посредством официалния уеб портал на клуба beroe.bg.

Гост в четвъртия епизод на „Извън терена“ ще бъде едно от най-запомнящите се и емблематични лица на „Берое“ в последните години, острието на беройското нападение, любимец №10 на старозагорската публика – Венцислав Христов. Той е роден на 9 ноември 1988 година в София. В столицата започва и футболната си кариера в местния „Локомотив“. Първите си професионални двубои записва в „Спортист“ (Своге), а след това защитава и цветовете на „Несебър“, „Монтана“ и „Черноморец“ (Бургас) преди да се озове в „Берое“ в началото на 2013 година. Оттогава насам е записал 56 срещи със зелено-бялата фланелка, в които е вкарал 19 попадения. Носител на Купата и Суперкупата на България, взима участие в срещите за Лига Европа срещу „Апоел“ (Тел Авив). През септември месец вкара и дебютното си попадение за българския национален отбор в евроквалификацията срещу Азербайджан.

Пред камерата на клубната телевизия Венци вдигна завесата, разказвайки несподеляни досега неща от личния си живот. Ще се запознаем с детето Венцислав Христов, ще преминем през юношеските години на беройската десетка, през любовта на живота си, за една обич от разстояние, за носталгията по родината, от най-големите разочарования до най-неземното щастие, съпътило Венци преди по-малко от година. За да разберете всичко това, бъдете с нас в сряда, точно в 21 часа с beroe.tv.