Старши треньорът на „Берое“ бе изключително удовлетворен от победата над „Литекс“ с 2:0 днес. Вижте какво сподели той пред медиите.

 

„Изиграхме един тактически перфектен двубой. С оглед на състоянието, в което се намираме и наказаните и контузени играчи подходихме доста правилно. Ние знаехме, че силата на „Литекс“ е в офанзивните им футболисти. Затова играхме доста прибрано и изчаквахме нашите шансове. Смея да кажа, че имахме възможност да вкараме и повече голове. Трябваше да го направим.“ – обобщи мача Хубчев.

„По повод играчите, които са контузени и наказани и заместниците им отговорих на един ваш колега преди малко. Доволен съм от отбора. Не знам колко пъти съм го повтарял. Ние разчитаме само на това. Нямаме футболисти, на чиито единствени индивидуални качества да разчитаме да ни решат мача с една или две ситуации. Единствено разчитаме на отбора. В днешния мач беше направо очевадно. Ясно е че е много тежка ситуацията. Това съм го казвал също винаги – познавам ги много добре момчетата, знам възможностите на отбора и на всеки един. Има много контузени, много наказани. Някои от тях през ден тренираха. Има някои, които въобще не тренираха. Вътрешното удовлетворение от този мач специално е много голямо с оглед на състоянието, в което се намираме.“ – допълни той.

„Физически възстановени гарантирам, че ще са момчетата. Гади и Джоман се връщат в игра, което е добре. Подготвени сме физически, че няма да има проблем да изиграем мач след 4 дни. Хубаво е че се връщат и някои от контузените. Мисля, че няма да има проблеми.“ – завърши треньорът.