Халфът на „Берое“ Георги Костадинов изигра пореден мач с предпазна маска след счупения нос преди няколко седмици. Както винаги, след срещата той бе любезен да говори пред медиите и камерата на beroe.tv.

 

– Как видя двубоя с ловчанлии?
– Според мен изиграхме един от най-добрите мачове от началото на сезона. Бяхме компактни и изпълнихме тактическите указания на треньора. Смятам, че на фона на създадените положения победихме напълно заслужено.

– Колко определящ е този мач в борбата за шестицата?
– Има още доста мачове. Всеки отбор губи точки навсякъде. Не може да коментираме, че този мач е бил от някаква голяма важност. Трябва всеки един мач да се влагаме и да печелим, за да може да си осигурим място сред първите шест отбора.

– Предстои мач срещу „Левски“, който ще се играе на „Герена“ при закрити врати. Каква е настройката на отбора за този двубой. Победихте ги в първия мач в Стара Загора. Можете ли да го повторите и сега?
– Защо да не можем? Аз не мисля, че сме по-слаб отбор от „Левски“. Ако покажем играта, която показахме днес смятам, че имаме напълно реални шансове да дублираме успеха си над тях.