Ремонтните дейности на бившата база „Локомотив“ вървят по план и вече започна полагането на естествения тревен чим на обновеното помощно игрище към стадиона. Комплексът вече получи и ново име – Спортна база „Берое“. Всички обновления са направени за и в полза на ДЮШ на „Берое“. Новият комплекс има за цел да спомогне за развитието на школата и улесни работата на треньорите и децата.

Какво бе направено до тук: Още преди година самият стадион бе с нов терен и прие различни двубои от първенствата при всички възрасти. Освен терена вече са освежени съблекалните и треньорските стаи на бившия стадион „Локомотив“.

Преди няколко месеца стартира и обновяването на помощното игрище в комплекса, което бе в изключително занемарен вид. Сега започна полагането и на тревния чим, който е по подобие на тренировъчното игрище за представителния тим под Аязмото. Под него е изградена дренажна и напоителна система със собствена станция. Изградени са нови оградни заграждения и нова трибуна, която ще разполага със 470 места. Поставено е и охранително осветление.

Още от ремонтните дейности и новата визия на Спортна база „Берое“ можете да видите във вторник от 19:16 часа в седмичното обзорно предаване #СВЕТЪТеБЕРОЕ.