След двубоя с „Ботев“ пред камерата на клубната телевизия застана нападателят Венцислав Христов. Вижте какво сподели той за двубоя в Пловдив:

 

– Венци, как видя този двубой?
– За мен се получи качествен двубой за нивото на българския футбол. Бърз, динамичен, с доста положения. За съжаление ние изпуснахме голяма част от нашите ситуации. Заслужено загубихме.

– До изгонването на Джоман създадохме доста положения. И пред теб се откриха няколко възможности. Във Варна също бе така. На какво отдаваш това – липса на концентрация, малшанс или…?
– Когато известно време не се вкара гол почва да тежи на отбора като цяло. Напрежението идва малко повече. Радвам се, че съумяхме да отбележим. Надявам се за следващия мач да сме малко по-добре и да имаме повече шанс пред гола.

– Въпреки, че останахте с човек по-малко продължихте да атакувате и играете открито и търсите положения. Повлия ли все пак това изгонване?
– Няма как да не повлияе. Мисля, че бе доста открит двубой и при десет на единайсет, и при единайсет на единайсет. Нормално е, когато сме с човек по-малко и физическите ни сили да намалеят, защото пространствата пред нашата защита бяха по-големи и се стараехме да ги запълним.

– Ще успее ли отборът да се вдигне срещу „Литекс“ след тези две поредни загуби?
– Излизаме да победим. Всеки мач си е отделен за себе си. Няма такова нещо като вдигане и сваляне. Излизаме в Стара Загора и с подкрепата на публиката ще победим.