След страхотната победа в София над „Локомотив“ пред камерата на клубната телевизия застана капитанът на отбора Иво Иванов. Вижте мнението му за двубоя:

 

– Честита победа! Иво, колко важен бе този успех за вас?
– Важна е както всеки мач за нас. След като загубихме предния мач с ЦСКА малко гадно за нашия отбор, така днес излязохме да играем футбол, макар че на този терен футбол не може да се играе, а повече мъжка битка и борба. Заслужено бихме. Беше много важно.

– Ранният гол помогна ли ви за по-нататъшното развитие на двубоя?
– Да, помогна, но пак казвам, че тук футбол не може да се играе. Повече единоборства и изритани топки. Който направи по-малко грешки – той ще победи. Видяхте, че ние направихме по-малко. Можеше да вкараме още един-два гола.

– Предстои пауза в шампионата. Каква ще бъде настройката за двубоите след нея?
– Първо нека починем. До сряда имаме почивка. След това ще се подготвим с хубави и здрави тренировки. Дано след паузата се върнем още по-силни и да вземем двете гостувания.

– За Купата на България се паднахме с „Лудогорец“. Как ще коментираш този жребий?
– Труден жребий. Най-добрия отбор в България. Ние обаче излизаме да атакуваме, да играем и да победим. Не сме обречени. Имаме шансове. Трябва да се възползваме от тях.

– Смяташ ли, че „Берое“ има по-голям шанс, предвид ангажиментите на съперника в евротурнирите?
– „Берое“ винаги има голям шанс. Ние не гледаме „Лудогорец“, а нашата игра. Ще се раздадем всички на 100%. Мисля, че ще продължим.