Понеделник е и от 19:16 часа отново ще ви пренесем в #СВЕТЪТеБЕРОЕ – седмичното обзорно шоу за всичко около „зелените“ тим. И тази седмица сме ви подготвили интересна програма и разчитаме и на вашето участие.

Акцентите в днешното издание:
* „Берое“ загуби от ЦСКА с 1:2, а ние ще ви покажем головете и всички останали най-интересни положения в мача;
* Ще чуете актуалните новини за клуба и ще видите всички резултати от уикенда в школата;
* Преди около 2 седмици стартира една от най-новите беройски инициативи – националният фенклуб стартира независим вестник. Ще ви запознем отблизо с един от хората зад това издание – отговорният му редактор Даниел Проданов. В увлекателен разговор с него ще си поговорим защо в XXI век все още имаме нужда от вестници, какви са целите и идеите на изданието, какви са пречките и трудностите и как въобще се справят с нелеката задача. Ще надникнем зад кулисите на следващия брой и разбира се ще си поговорим за „Берое“, старши треньора Петър Хубчев, с когото Даниел за първи път имаше възможността да контактува лично по-продължително за интервюто за първи брой, а и за футбола като цяло;
* Завършваме с програмата за актуалната седмица.

Както винаги и днес имаме игра с въпрос и можете да спечелите беройски фенартикул като се включите. Включете се в предаването и с вашите оценки, анализи и коментари.