Както е известно ПФК „Берое“ организира регулярни туристически турове на стадиона под Аязмото, в които всеки желаещ може да види съблекалнята на мъжкия отбор, официалния терен отблизо, ВИП залите и разбира се – клубният Музей на славата.

През този месец са определени три дати за всички желаещи – 4, 19 и 25 октомври от 13 ч. По традиция туровете започват от официалния вход на стадиона.

Може да се запишете за посещение чрез някой от следните начини:

– чрез формата в официалния сайт тук

– чрез заявка на e-mail адрес tours@beroe.bg Там е нужно да напишете името си, датата, за която желаете да се запишете и часа. Ако записвате повече от един човек е нужно да го уточните. Няма възрастови и всякакви ограничения за посетителите.

– на място в официалния фенмагазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00-13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък.

Могат да бъдат организирани и отделни турове за групи в удобно време. Всеки желаещ да запише цяла група трябва да се свърже с нас чрез e-mail адреса или на място във Фен магазина, за да се уточнят подробностите.

Цената за един човек е 1,50 лв., а отделно от емоциите всеки получава и малък подарък от „Берое“.