Ясна е вече пълната организация за продажбата на входните билети за мача с ЦСКА който ще се проведе на 28.09.2014 г. от 19:30 часа на стадион „Берое“. За да е по-бързо и спокойно влизането на всички фенове ви молим да имате предвид следните уточнения. Билетите за двубоя са на цени 5 лв., 8 лв. и 30 лв.

Входът за деца до 12 години е свободен. За всички останали важат следните указания.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

От днес билетите за мача са в предварителна продажба на две места – в Официалния фен магазин на ст. „Берое“ (влиза се през вход 5 на схемата по-долу) и в Офис магазин на НФК на ул. „Захарий Княжески“ 81А (зад Съда).

От двете места  можете да закупите билети от 8 лв. (редовен), 5 лв. (ученици и пенсионери), а в Официалния фен магазин има и билети от 30 лв. за VIP зоната.

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 16:30 часа, три часа преди началото на мача.

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 5 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 8 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 8 лв. и 5 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5 на схемата по-горе). На нея ще можете да закупите билети от 8 лв. и 30 лв.

В деня на мача официалният фен магазин на „Берое“ ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди двубоя) – за мача с ЦСКА магазинът ще отвори в 17:30 часа!

Закупилите билети да имат предвид организацията за входовете (вж. по-долу).

ГОСТУВАЩИ ФЕНОВЕ

В деня на мача ще работи и касата на сектора за гостуващи фенове пред сектора за гости откъдето привържениците на ЦСКА  могат да закупят пропуски на цена 8 лв. В сектора за гости няма да се допускат зрители с билети с намаление!

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ

season2014-15

 

ВХОД 1: Допускат се както намалени и редовни билети, така и абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 2: Допускат се единствено редовни билети.
ВХОД 3: Допускат се единствено редовни билети и притежатели на абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 4: Допускат се единствено хора в неравностойно положение и хора с увреждания.
ВХОД 5: Допускат се единствено редовни билети и притежатели на VIP, абонаментни и журналистически карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 6: Допускат се единствено привърженици на гостите от ЦСКА.

Във връзка със засилените мерки за сигурност за срещата молим всички зрители да спазват изнесените указания, както и да пристигнат на стадиона по-рано за по-спокойно влизане в съоръжението и по-малко струпване на хора на входовете.