Във вчерашния брой на #СВЕТЪТеБЕРОЕ за първи път си позволихме да отделим малка част от предаването за минутки на водещия. Публикуваме думите тук.

От мое име и от името на екипа на beroe.bg искам да благодаря всички беройци, които бяха на стадиона в Лаута. На играчите за поредния страхотен двубой, на треньорите за перфектния мач, на целия щаб, защото всеки човек е важен за победата и на страхотните близо 400 зелени сърца на трибуните. Респект към всички вас!

Обръщам се към всички фенове на отбора – беройци, нашият любим отбор върши нещо знаменито. Вярвайте в него! Подкрепяйте го! Бъдете с него във всяка битка на терена! Няма смисъл да говоря колко важен е мачът с ЦСКА, защото всеки мач от това първенство е важен. Всеки един, всяка точка, всяка педя терен. Няма да приканвам всички да бъдат на стадиона. Не трябва да има покани. Това не е сватба! Това е футболен мач! И ако все пак някой държи да бъде поканен на него, смятам, че играта и резултатите са достатъчна покана. На върха в класирането, с показатели, които не сме имали в близките години и най-важното – със страхотна игра и себераздаване от всички. Повярвайте ми, всеки един човек, който е в Берое иска и дава всичко от себе си за победата. Всеки един.

И не трябва да хулим и критикуваме, ако не сполучим в даден мач. Именно заради всичко това. Не трябва да имаме прекалено големи очаквания, защото трябва да си дадем ясна сметка колко е трудно. Не е лесно да отговориш на големи очаквания. Не е лесно да играеш и побеждаваш срещу странични фактори и куп други неща, а и срещу силни съперници. Ако някой не си дава сметка за това нека знае – няма да бъде лесно. Лесно е да вярваш и подкрепяш своя любим отбор. На което и място да се намира той.

Ако все пак някой държи да чуе призивът „Всички на стадиона“ – ето – казвам го – „ВСИЧКИ на стадиона срещу ЦСКА“. Но елате и бъдете там. Викайте, подкрепяйте, пейте, радвайте се, но не бъдете там просто така, за да се снимате, че сте били на мач или защото е ЦСКА. Бъдете заради Берое, заради вярата, заради любовта си. Каквото и да се случи бъдете след това и в Надежда, и на Тича, и в Коматево. Бъдете навсякъде, където можете с Берое. Няма да съжалявате!

Аз съжалявам единствено за това. За това, че не мога да бъда на трибуните и да пея с вас! Но от цялото си сърце, безкрайно щастлив и развълнуван мога да се провикна Има ли беройци?…защото вярвам, че има.