Помощник-треньорът на „Берое“ Левон Апкарян застана пред камерите на традиционната пресконференция след мач. Той говори за срещата и предстоящото пред отбора. По същото време старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев проведе възстановително занимание на стадион „Локомотив“ предвид сгъстения цикъл от мачове, който започва през тази седмица.

 

„Мога да бъда съвсем кратък. След едно равностойно първо полувреме с оглед на това което показахме това през втората част заслужено победихме. Смея да твърдя, че победата не дойде въобще лесно. Видя се, че отборът на „Локомотив“ също търсеше, рискуваше, но това, че отбелязахме гол през втората част ни даде сили и като цяло заслужено победихме. Тук на този терен се играе много трудно.“ – каза Апкарян.

На въпрос дали е чувствал притеснение в отбора след пропуснатата дузпа той отговори: „Току що старши-треньорът каза че Жуниор показа точно обратната реакция на притеснение след изпуснатата дузпа. Той бе участник в двата гола. Много добре реагира. На всеки може да се случи и мисля, че той отговори по най-добрия начин след дузпата.“

„Нормално е да направим някои ротации за мача за Купата. Но нека видим кой с какви болежки е и да преценим на първата тренировка. Ще решим в последния момент.“ – завърши асистентът в „Берое“.