Капитанът на зелените сърца, бивш футболист на „Берое“ и понастоящем маркетинг директор на клуба и помощник-треньор на младежката формация до 17 години Ваня Джаферович е част от новия брой на риалити предаването Survivor. Джаферович влезе в „Изпитанието Камбоджа“ днес и го направи със стил – с шапка с емблемата на „Берое“.

„Новобранците“ към които принадлежи Ваня влязоха в племето Naga, което, разбира се, е в зелен цвят.

След 48 безсънни часа и 9000 км изминати по суша, въздух и вода участниците стъпиха на остров Ко Ронг, където ще прекарат следващите 52 дни.

vanja-dzaferovic-survivor1

Още в първия брой конкурентното племе на „ветераните“ Garuda стигнаха до извода, че най-силния им конкурент сред новобранците ще е именно Ваня Джаферович.

В студиото след предаването бяха показани визитките на всички участници. Тази на Ваня Джаферович бе снимана на стадион „Берое“, както и на главната улица в Стара Загора.

 

Предаването ще се излъчва с едночасови дневни епизоди от понеделник до петък, между 21:30 и 22:30 часа, в ефира на bTV. Изпълнителен продуцент на предаването е DreamTeam Productions, а водещ за пореден път е актьорът Владимир Карамазов. И този сезон – пети подред, Survivor, ще има коментарно студио. То започва две седмици след големия старт, на 27-и септември (събота), като bTV ще го излъчва всяка събота, от 15:00 до 16:00 часа.