След седмица почивка, в първия учебен ден, се завръща предаването #СВЕТЪТеБЕРОЕ. Седмичното интерактивно видео шоу с всичко най-интересно около „зелените“ вече е с нов начален час. Можете да ни гледате от 19:16 часа всеки понеделник и няма да съжалявате, защото ще знаете всичко за „Берое“.

Промяната правим, за да е часът по-удобен за всички, които искат да гледат в понеделниците от 20:00 часа новото риалити шоу на bTV „Survivor: Камбоджа“. А каква е беройската връзка и защо ви препоръчваме да го гледате ще разберете тази вечер.

В предаването днес сме ви подготвили следната програма:
* Ексклузивен подробен видеорепортаж от победата с 4:0 над „Марек“ – освен четирите гола ще видите и всички други интересни положения в мача;
* Актуални новини около клуба и кадри от участието на беройците в първия учебен ден;
* На 17 септември 1986 г. „Берое“ посрещна „Динамо“ (Киев) в турнира за Купата на Европейските Шампиони (днес: Шампионска лига), а срещата завърши 1:1 въпреки, че гостите са на практика националния тим на СССР по онова време. Ще видим кадри от двубоя, а за да си спомним за този мач, но и за да поговорим за школата където той е треньор на едни от най-малките беройци и ги заразява с любов към „зеленоте“ днес сме поканили Стефан Динев в един много увлекателен разговор, в който ще ви пренесем от 1977 година та чак до днешни дни;
* Предстоящото през следващата седмица.

Както винаги и днес имаме игра с въпрос и можете да спечелите беройски фенартикул като се включите. Включете се в предаването и с вашите оценки, анализи и коментари.