След победата с 2:1 за „Берое“ U21 над „Лудогорец“ пред камерата на beroe.tv говори старши треньора на тази формация Иван Гаджев. Вижте какви са неговите впечатления от мача.

 

– Г-н Гаджев, честита победа. Коментарът Ви за двубоя?
– Мисля, че се получи един равностоен мач, в който ние искахме повече победата и накрая си я постигнахме. Да, благодарение на две грешки на противниковия вратар, но мисля, че шансът се усмихна в този мач на нашия отбор. Защото, пак се повтарям, търсихме повече победата.

– Напрежението драстично се вдигна през второто полувреме. Може би гостите на всяка цена търсиха победата. Това ли бе ключа към нашия успех?
– Ние също на всяка цена търсихме победата. Въпросът е, че възникнаха такива ситуации, в които можеха да се дадат жълти, а в някои ситуации към края на мача и червен картон на противников състезател. Това изнерви за мен нещата. Критерият малко беше различен в отсъждането на тези ситуации. Естествено за нас като сме малко пристрастни за „Берое“, като че ли се отсъждаше при спорните ситуации в полза на „Лудогорец“, може би според тях е обратното. В крайна сметка хубаво е че завърши мача в наша полза.

– Другата седмица гостувате на далеч по-непретенциозен отбор в лицето на „Марек“ (Дупница). Вашите очаквания ако има такива за двубоя.
– В нашата група мисля, че няма непретенциозни отбори. Предният мач визирам, който беше с „Хасково“ – те бяха един много стойностен отбор, който ни вкара при всяка една наша грешка. Вкара ни 4 гола и игрово стоеше по-добре от нас. В случая както са нещата в „А“ група така наречените аутсайдери може би като „Хасково“, „Марек“ и т.н. в нашата група са добри отбори с оглед на това, че играят момчета от 92-93 набор, които имат опит поне в „Б“ групите и като цяло в игрово отношение ни превъзхождат, но ние отиваме като всеки мач да вземем победа.