Тази вечер (04.08.) от 21:00 часа в официалният сайт на клуба ще видите 12 брой на седмичното обзорно предаване на beroe.tv за всичко около „Берое“. Както винаги зрителите могат да се включват в предаването със своите оценки, анализи и коментари чрез социалните мрежи facebook и twitter, както и със своите снимки в instagram.

В днешния брой на предаването ще ни гостува легендата на „Берое“ Георги Белчев, който ще ни разкаже много интересни спомени за великите мачове на любимия ни клуб, както и за самия себе си. Какво е да си капитан на „Берое“? Какво е мнението на знаменитото ляво крило за настоящия състав и какво е неговото послание? Всичко това в специалното интервю за #СВЕТЪТеБЕРОЕ

Преди това ще видим всички положения от мача на „Берое“ с „Литекс“. Всички голове и по-интересни ситуации от гостуването на „зелените“ и инфарктната загуба.

Подготвили сме за вас и репортаж от победата на „Берое“ U17 над „Литекс“ U17 на старта на Елитната група. Ще видите още и кадри от новостите във фенмагазина, както и новите дати за обиколката на стадион „Берое“.

Както винаги имаме и игра, в която можете да спечелите фен артикул на клуба.

Гледайте ни от 21 часа на 4 август. Заслужава си!