Старши треньорът на младежкия отбор на „Берое“ до 21 години Иван Гаджев бе наш събеседник след двубоя между неговите възпитаници и тези на „Ботев“, завършил при резултат 0:0. Ето какво сподели той пред beroe.tv

 
– Г-н Гаджев, мнението Ви за мача?
– Мисля, че се представихме добре с оглед на защитните действия. Втори пореден мач не успяват да ни вкарат, но във фаза атака ни липсва завършващата фаза и удар, както казах след двубоя с „Черно море“. От това не съм доволен, защото играхме с човек повече през второто полувреме. Тогава можехме да имаме по-голяма доминация и създадем повече голови положения, но това бе трудно, тъй като отборът на „Ботев“ тогава се прибра в собствената си половина. Искаше ми се да покажем креативност в атака.

– Предвид факта, че в състава влизат играчи от мъжкия отбор, как протича подготовката на отбора? Затруднява ли ви това, че те се включват в групата ден преди мач?
– Да, донякъде ни затруднява. Например, днес Жуниор Мапуку не успя да изпълни защитните си действия. Това се отразяваше при отнемането на топката. Момчетата разбират тактическите си задачи в тренировката преди срещата. В това отношение няма как да се подготвим, но момчетата са грамотни, разбирам се лесно с тях и затова се представят на изключително високо ниво.

– Другата седмица първо домакинство срещу „Литекс“. Приповдигнато ли е настроението?
– Да, може да се каже. Надяваме се да се представим добре, да вкараме първия си гол в първенството и дано да победим срещу един много стойностен отбор. Имаме сили да се надиграваме с тях и дано успеем да вкараме голове, като с това, казано на жаргон, да се отпушим и да започнем първенството с повече попадения.