Ясна е вече пълната организация за продажбата на входните билети за мача с „Ботев“ (Пловдив), който ще се проведе на 27.07.2014 г. от 20:00 часа на стадион „Берое“. За да е по-бързо и спокойно влизането на всички фенове ви молим да имате предвид следните уточнения.

Входът за деца до 12 години е свободен. За всички останали важат следните указания.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Само днес, събота, 26.07. можете да закупите билети от 8 лв. (редовен), 5 лв. (ученици и пенсионери) и 30 лв. (VIP) от официалния фенмагазин на ст. „Берое“ (влиза се през вход 5 на схемата по-долу).

Във фенмагазина в продажба са и абонаментни карти за домакинските мачове на „Берое“ в „А“ група и за Купата на България. В продажба са два вида карти – стандартна, която е на цена 75 лв. и VIP карта с паркомясто на цена 500 лв. Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой. VIP картите важат САМО за ЕДИН човек! Няма да бъдат допускани придружители, които нямат карта или VIP билет включително и деца. Ако желаете те да бъдат при вас във VIP сектора можете да им закупите отделна карта или билет от 30 лв.

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 18:00 часа, два часа преди началото на мача.

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 5 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 8 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 8 лв. и 5 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5 на схемата по-горе). На нея ще можете да закупите билети от 8 лв. и 30 лв.

В деня на мача официалният фен магазин на „Берое“ ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди всеки двубой) – за мача с „Ботев“ магазинът ще отвори в 18 часа!

Закупилите билети да имат предвид организацията за входовете (вж. по-долу).

ГОСТУВАЩИ ФЕНОВЕ

Една част от билетите за гостуващи фенове вече бяха в продажба в Пловдив. В деня на мача ще работи и касата на сектора за гостуващи фенове пред сектора за гости откъдето привържениците на „Ботев“ (Пловдив) могат да закупят пропуски на цена 8 лв.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ

season2014-15

ВХОД 1: Допускат се както намалени и редовни билети, така и абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 2: Допускат се единствено редовни билети.
ВХОД 3: Допускат се единствено редовни билети и притежатели на абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 4: Допускат се единствено хора в неравностойно положение и хора с увреждания.
ВХОД 5: Допускат се единствено редовни билети и притежатели на VIP, абонаментни и журналистически карти, важащи за сезон 2014/15.
ВХОД 6: Допускат се единствено привърженици на гостите от „Ботев“ (Пловдив).

Във връзка със засилените мерки за сигурност за срещата молим всички зрители да спазват изнесените указания, както и да пристигнат на стадиона по-рано за по-спокойно влизане в съоръжението и по-малко струпване на хора на входовете.