„Берое“ ще стартира новия сезон в „А“ група с домакинство на „Черно море“ (Варна). Двубоят е с начален час 20 ч.

Клубът оповестява новия ред за вход на стадион „Берое“, който е валиден както за мача с „Черно море“, така и за всички останали домакинства през новия сезон.

* БИЛЕТИ
– Входът за деца до 12 години ще бъде свободен.
– Ученици и пенсионери ще влизат срещу билет на цена 2 лв. /в домакинските мачове срещу „Лудогорец“, „Ботев“ (Пловдив), „Левски“ (София) и ЦСКА цената е 5 лв./
– всички останали ще бъдат допускани срещу билети на цена 5 лв. /в домакинските мачове срещу „Лудогорец“, „Ботев“ (Пловдив), „Левски“ (София) и ЦСКА цената е 8 лв./
– единичен билет за VIP ложите /за всички срещи/ – 30 лв.

*ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА
– билети за всяка среща ще бъдат продавани един ден по-рано в Официалния фен магазин на ст. „Берое“ – за мача с „Черно море“ ще могат да бъдат закупувани в събота (19 юли) с работното време на магазина (10-18:30 ч.)
– в деня на всяка среща входовете и касите на стадиона ще бъдат отворени 2 часа преди съответния двубой.

* ДОСТЪП
– привърженици, които са закупили билети с намаление (2 лв.) ще могат да влизат САМО от югоизточния (десен) вход на стадиона – вход 2 на схемата по-долу.
– за всички домакински срещи ще бъдат отворени входове 1, 2, (4 – само за хора в неравностойно положение) и 5 от схемата по-долу!
– привърженици с абонаментни карти могат да ползват входовете 1, 2, (4 – само за хора в неравностойно положение) и 5 от схемата по-долу!
– журналисти, официални лица и привърженици с VIP карти ще се допускат САМО от вход 5 (този за Официалния фен магазин)
– Гостуващите фенове ползват входа на сектора за гости.

Стадион "Берое" - схема

* ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ
– VIP картите важат САМО за ЕДИН човек! Няма да бъдат допускани придружители, които нямат карта или VIP билет вкл. и деца
– В деня на всяка среща Официалният фен магазин на „Берое“ ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди всеки двубой) –  за мача с „Черно море“ магазинът ще отвори в 18 часа!

Все още може да закупите своята абонаментна карта за домакинските срещи на любимия отбор от Фен магазина. Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от „А“ група и плейофите включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Нашият отбор ще има минимум 16 домакинства през настоящия сезон под Аязмото, като в зависимост класирането в турнира за Купата срещите могат да станат до 20. Това прави отстъпка между 20% и 40% от нормалната цена на билетите.

В продажба за два вида карти – стандартна, която е на цена 75 лв. и VIP карта с паркомясто на цена 500 лв. Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой.