От днес в Oфициалния фен магазин на „Берое“ може да намерите продукти от новата екипировка JOMA на представителния тим. Новата мачова фланелка бе представена в контролната среща с ЦСКА, която се изигра преди дни в София. През тази година е запазен изцяло зеленият цвят на титулярния екип с лека промяна на тона на зеленото към традиционното такова за „Берое“, като футболистите и през този сезон ще играят с бели гащета и зелени гети. Тази година фланелката включва и яка, както и златист кант. Запазена е материята, която предразполага към по-голям комфорт по време на футболните двубои. Цената на фланелката е 69 лв.

ekipi2

 

ekipi7

 

ekipi-ivo ekipi-mechka

 

ekipi-jonglirane

 

Към нея вече може да закупите и зелени гащета, също с марка JOMA, които се използват от представителния отбор. Цената им е 25 лв.

ekipi12

 

В магазина може да намерите още официален анцуг на цена 105 лв. и тренировъчен такъв на цена 95 лв.

ekipi11

 

ekipi13

 

ekipi8

 

ekipi9

 

ekipi10

 

Серията продължава с официална тениска с яка за свободно време, която се предлага срещу 41 лв.

ekipi5

 

Тази година в продажба вече са и раница JOMA с емблемата на „Берое“, която е на цена 50 лв. и несесер на цена 18 лв.

ekipi6

 

От останалите артикули в продажба е и памучна тениска с яка, която се предлага срещу 18 лв.

ekipi3

 

В магазина може да намерите още много артикули с емблемата и в цветовете на любимия отбор – мъжките, дамски и детски тениски за лятото, къси панталони, шапки, шалове, хавлии, чаши и най-различни сувенири са само част от предлаганите стоки.

Там може да закупите и своята абонаментна карта за всички домакински срещи на тима за сезон 2014/15 г.

abonament

 

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от „А“ група и плейофите включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Нашият отбор ще има минимум 16 домакинства през настоящия сезон под Аязмото, като в зависимост класирането в турнира за Купата срещите могат да станат до 20. Това прави отстъпка между 20% и 40% от нормалната цена на билетите.

В продажба за два вида карти – стандартна, която е на цена 75 лв. и VIP карта с паркомясто на цена 500 лв. Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой.

vip

Официалният фен магазин на „Берое“ се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00-13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък. По традиция магазинът работи и по време на официалните срещи на тима на ст. „Берое“.

ОЧАКВАМЕ ВИ!