Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред камерата на beroe.tv след мача с ЦСКА за впечатленията си от двубоя и за оценка на подготовката. Вижте какво сподели той.

 

„Като желание и като борбеност имаше това, което искахме да видим. Знаем, че в София се играе трудно. Бяхме на добро ниво, но имаше много технически грешки, повече от нужното.“ – каза треньорът на „Берое“.

„Трудно ми е сега точно да направя оценка на цялата подготовка. Съжалявам най-вече за това, че двама души отсъстваха доста време – Георги Андонов и Атанас Зехиров. Мисля, че с тях отбора щеше да бъде доста по-силен. Като цяло обаче нямаме други по-сериозни контузии освен тях двамата и се надявам така да бъде и занапред. За генерална оценка сега не е момента, а и няма нужда, защото мачовете идват.“ – обясни Хубчев.

„След мача с „Черно море“ ще можем кажем дали са били готови играчите за първенството. Надявам се да е така. Вероятно Атанас Зехиров ще е готов за този мач.“ – допълни той.

„Не съм обърнал внимание на детайла, че не сме получили голове в последните си контроли. Той и не е най-важния. Имахме други задачи.“ – завърши специалистът.