Петата контрола на „Берое“ от подготовката за сезона ще се изиграе утре от 18 ч. в Правец. Съперник в нея е съставът на „Локомотив“ (София). До този момент момчетата на Петър Хубчев записаха четири победи – над „Литекс“ с 2:0, над „Хасково“ с 3:2, над „Монтана“ с 3:0 и отново със същия резултат над „Левски“ (София) във вчерашната си проверка. Двубоят със столичните железничари ще бъде на централния терен от спортния комплекс в Правец.

Днес сутринта играчите направиха възстановителна тренировка след вчерашната победа. За радост в лагера на тима няма контузени след двубоя с „Левски“. Всички в лагера вече насочиха вниманието си към следващата проверка с „Локомотив“ и излязоха конценрирани и с добро настроение на следобедната тренировка на тима, която се проведе на тренировъчната база в Тетевен.

Последната проверка за „Берое“, преди старта на шампионата ще се проведе в събота срещу ЦСКА в София. Двубоят е насрочен за 17:00 ч. Веднага след него отборът се прибира в Стара Загора и ще се готви на своя стадион до първия мач за първенството срещу „Черно море“. Очаква се в близките дни да бъде обявена и подробната програма за „А“ група по дни и часове.