Както е известно през изминалия месец юни ПФК „Берое“ стартира нещо ново и иновативно за България – обиколка на стадиона под Аязмото. Първите турове преминаха успешно и посетителите изразиха своето задоволство от видяното – най-атрактивните и интересни кътчета от Храма.

Най-сериозно любопитство у тях предизвикаха съблекалнята на „Берое“, досегът с официалния терен, ВИП залите и разбира се – клубният Музей на славата. От скоро там имате възможност да разгледате и новия албум с исторически снимки. Фотографиите в него са разположени хронологично и обхващат периода още от създаването на старозагорския клуб до днешни дни. Освен първите играчи в зелено, там може да видите уникални фотографии от мачове с европейски грандове, отборни снимки от различни периоди, много купи и емоции, запечатани на фотосите.

_DSC4395

През месец юли обиколките продължават. Заради започващото първенство и двата поредни домакински мача на представителния тим, този месец обиколките ще бъдат съсредоточени в един уикенд – 12 и 13 юли. По традиция туровете започват от официалния вход на стадиона точно в 13 ч. и в 14:30 ч.

tour7

Може да се запишете за посещение чрез някой от следните начини:

– чрез формата в официалния сайт тук

– чрез заявка на e-mail адрес tours@beroe.bg Там е нужно да напишете името си, датата, за която желаете да се запишете и часа. Ако записвате повече от един човек е нужно да го уточните. Няма възрастови и всякакви ограничения за посетителите.

– на място в официалния фенмагазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00-13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък.