ПФК „Берое“ организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2014-2015 г. Картите ще се продават от 1 юли в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00-13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък. По традиция магазинът работи и по време на официалните срещи на тима на ст. „Берое“.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от „А“ група и плейофите включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Нашият отбор ще има минимум 16 домакинства през настоящия сезон под Аязмото, като в зависимост класирането в турнира за Купата срещите могат да станат до 20. Това прави отстъпка между 20% и 40% от нормалната цена на билетите.

В продажба за два вида карти – стандартна, която е на цена 75 лв. и VIP карта с паркомясто на цена 500 лв. Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой.

vip

Определена е и цената на билетите за всички срещи от сезона. Тя остава 2 лв. за пенсионери и ученици и 5 лв. за всички останали. Промяна ще има единствено за двубоите с „Лудогорец“, „Ботев“ (Пловдив), „Левски“ (София) и ЦСКА на ст. „Берое“. Тогава пропуските ще бъдат на цени 5 лв. за пенсионери и ученици и 8 лв. за всички останали. За всеки един двубой ще бъдат продавани и билети за VIP зоната, които са на цена 30 лв.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА СТАДИОНА! НЕКА ЗАЕДНО ИЗЖИВЕЕМ ПОБЕДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР!