Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев бе много доволен от това, което видя в първата контрола на „зелените“ от предсезонната подготовка. Старозагорци се наложиха в Ловеч над „Литекс“, а след мача треньорът говори специално за beroe.tv. Вижте какво сподели наставникът.

 

„Много сериозно изигран мач от двата наши отбора. Първото полувреме игра един отбор, а второто съвсем друг. Всички момчета се вложиха на максимума на възможностите си, особено с оглед на това, че тренираме тежко в момента, пътувахме и днес за мача. Това трябва да е отношението.“ – обобщи срещата Хубчев.

„Точно това искаме да виждаме. Дано футболът става още по-бърз. Аз искам да се върна обаче на отношението. Затова все повече хора ни харесват, защото нашето отношение като отбор е по-сериозно. Това е основата и върху това трябва да градим.“ – каза още той.

„Не е оптимално физическото състояние на играчите. Може да бъде много по-добро.“ – допълни треньорът.

„Вече втора подготовка правим в домашни условия и смея да кажа, че пак постъпихме много правилно. Не сме провалили тренировка досега. Дано така продължи и занапред и да няма и контузии, което е най-важно за футболистите.“ – обясни специалистът.

„В подготовката новите са перфектни. За мен колкото е важен въпроса за подготовката, два пъти по-важен е въпроса как новите ще се впишат в колектива. Те знаят, че трябва да се впишат в този колектив и да бъдат повече приятели на тренировките и на мачовете. От тях си зависи.“ – каза още Хубчев.

„Може да има и нови попълнения.“ – загатна треньорът на „Берое“.

„Георги Андонов има съвсем леки оплаквания и предпочетохме на този ранен етап от подготовката да не рискуваме.“ – завърши специалистът.