Децата на „Берое“, родени през 1999 г., отстъпиха с 2:0 на „Литекс“ в срещата реванш от четвъртфиналите за държавното първенство. Така беройци отпаднаха от турнира след общ резултат от 2:1 в полза на „оранжевите“.

Беройци бяха равностойни на съперника в първите 35 минути от мача и тимът заслужено се оттегли на почивка при резултат 0:0, който класираше „зелените“ след победата с 1:0 в Стара Загора в събота.

През втората част обаче „ловчанлии“ наложиха натиск и стигнаха до бърз гол чрез Иван Митрев малко след подновяването на играта – в 40-ата минута.

Попадението окрили домакините и осем минути преди края на срещата отново Иван Митрев изведе „Литекс“ напред и в общия резултат.

„Заралии“ опитаха да вкарат попадение, което да ги класира на полуфинал, но на момчетата на Атанас Димитров не стигна и малко шанс.

Въпреки това децата се оттеглят с много добро представяне в държавното първенство в заслужена лятна почивка. И през следващия сезон този набор ще бъде воден от Атанас Димитров, като асистент ще му бъде Владислав Януш.