Треньорът от школата на „Берое“ Господин Мирчев прие ново предизвикателство като наставник на мъжкия тим на отбора на „Верея“ (Стара Загора) в Югоизточната „В“ група и напуска „зелените“. Той ще остане в „Берое“ до 30 юни, а от 1 юли ще започне новата си работа. Досега Мирчев ръководеше родените през 1997 г. беройци в Елитната юношеска група до 17 години, а преди сезон води родените през 1994 г. беройци и ги класира в Елитната юношеска група до 19 години.

Господин Мирчев е роден на 29.06.1973 година в Ямбол. Възпитаник е на школата на „Тунджа“ (Ямбол), където записва първите си срещи в мъжкият футбол. След това се състезава последователно за „Левски“ (София), „Академик“ (София), „Олимпик“ (Тетевен), „Берое“ (Стара Загора). След това продължава кариерата си зад граница. С „Вентспилс“ (Латвия) е вицешампион. Футболната си кариера приключва в „Пла де на Теса“ (Испания). Именно в този тим стартира треньорската си кариера, като първоначално води децата на клуба, а в последствие и представителният тим. Преди да се завърне в родината е начело на мъжкият отбор на „Санта Моника“ (Испания).

От 2011 година работи в школата на „Берое“. През сезон 2012/2013 е финалист в турнира за Купата на БФС с набор 95, а няколко месеца по-късно убедително вкара юношите старша възраст в Елитната група до 19 години. От лятото на 2013 година е начело на родените през 1997 година, които се състезават в Елитната група при младшата възраст.

Ръководството на „Берое“ благодари на Мирчев за съвместната работа и му желае успехи в бъдещата кариера.