ПФК „Берое“ отново стартира нещо ново и иновативно за България! Ако сте искали да надникнете в съблекалнята на отбора, да се разходите спокойно из най-интересните места на стадион „Берое“, да научите любопитни факти за съоръжението и експонатите в Музея – сега ще имате тази възможност!

За да бъде още по-сплотено голямото беройско семейство, за да имат възможност всички футболни фенове в България, туристи и гости на Стара Загора да видят отвътре Храма на старозагорския футбол стартираме туристическа обиколка на стадион „Берое“, която ще бъде с екскурзовод.

Първият демонстративен тур ще се проведе на 6 юни, петък от 10 ч., когато сме поканили група ученици от IV  ОУ „Кирил Христов“ в Стара Загора. Възпитаниците на училището спечелиха в две поредни години общинските и областни игри по футбол и се наредиха на 6 място в България. На демонстративната обиколка са поканени и всички представители на медиите! На нея няма да се допускат други лица!

Всеки желаещ да се включи в някоя от предстоящите обиколки трябва да заяви това свое желание на e-mail адрес tours@beroe.bg или да се запише във Фен магазина на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). При записване ще бъде получено и потвърждение за най-близката или удобна дата, за която има свободни места. Максималният брой посетители за всеки тур ще бъде 15 души. Първата обиколка за посетители е насрочена за 14 юни от 13 ч. Ако има повече желаещи от предвидената група ще бъде организирана и втора за съответния ден, която ще стартира в 14:30 ч. Следващата дата за обиколка е 28 юни, отново в същите часове. Графиците на предстоящите обиколки ще се обявява месец за месец в официалния сайт и фейсбук страницата на клуба.

Входът за тура ще бъде 1,50 лв., като всеки включил се ще получи подарък от клуба на тази стойност!

Възможна е и организация на обиколка извън графика, но САМО за предварително обявена група за посещение и в удобно за двете страни време! Заявки за това се приемат и обсъждат чрез посочените по-горе методи!