След победния бараж и класиране за 1/8 финалите на Републиканското първенство за „Берое“ 99 пред клубната камера застана треньорът на отбора Атанас Димитров. Вижте какво сподели той:

 

– Г-н Димитров, честита победа. Какъв е коментарът Ви за този двубой?
– Благодаря. Ако мога да бъде кратък – мисля, че заслужено победихме. 1:0 е най-малкото, което можехме да постигнем. През второто полувреме се видя. Имахме тотално превъзходство във всички компоненти на играта. Закономерно победихме.Честитя победата на момчетата и им благодаря. Но това е съвсем начален етап от Републиканското първенство.

– Какви са амбициите в турнира?
– Както всяка година, на отбор от школата на „Берое“ е да стигнем колкото се може по-далеч. Засега не мога да преценя къде се намираме по сила и възможности. Имам някаква представа, но следващите мачове ще покажат. Ще се опитаме да защитим достойно цветовете на „Берое“

– Какво предстои от тук насетне за отбора?
– Предстоят тренировки. Ако можем да подобрим най-вече взаимодействието в отделните линии ще е добре. Все пак това са деца. Ще се насочим към слабостите ни в подготовката и най-вече психологически ще се опитам и дано успея да убедя футболистите да си повярват, че след като са в „Берое“ те трябва да знаят, че могат да стигнат далеч и най-вече да могат да поемат повече отговорност. Пожелавам им да стигнат още по-далеч.