Три фенки, две футболни съпруги, едно семейство – това е равносметката от „Извън терена #3“. В 21 часа на 28 май ще ви срещнем с Лора, Радка и Веселинка на фенска тема, с Евгения Джаферович и Розалина Денева, и със семейството на Петър Хубчев – Поля, Кристина и Валери.

Футболът без жени е като животът без нежната половина. Затова днес ви срещаме с три фенки – Лора Драгнева, Радка Марчева и Веселинка Койчева. Те ще ни разкажат за това как са се запалили по футбола, кои са най-великите мигове в зелено, които са преживели, кои са любимците им в „Берое“, както и имат ли суеверия.

Евгения Джаферович и Розалина Денева ще ни разкажат повече за това как са се запознали със Ваня Джаферович и Владимир Зафиров, какви са двамата извън терена и работата, дали се карат помежду си и за какво, с какво се занимават в свободното си време и какъв е животът на една футболна съпруга. Ще чуем за трудните моменти в живота им и за какво са притесняват. Ще се запознаем и с малките Леа Джаферович и Денислава Зафирова.

В края на предаването ще ви покажем изненадата, която екипът ни направи на треньорът Петър Хубчев и каква беше неговата реакция на нашето ексклузивно интервю със семейството му. Неговата съпруга – Поля, и двете му деца – Кристина и Валери, ни разказват за себе си, но и за Хубчев, чийто личен живот много рядко попада в светлините на прожекторите.

Гледайте ни тази вечер, 28 май, 21 часа в beroe.tv в официалният сайт на клуба http://www.beroe.bg.