Два отбора от школата на „Берое“ ще вземат участие в турнира за Купа „Дженерали“, която ще се проведе на 30 и 31 май на Изкуствен терен в комплекс „Берое“. Надпреварата е за деца до 12 г. и затова единият състав на беройската школа ще бъде изграден от деца, родени през 2002 г., а другият ще бъде сборен – с деца набор 2002 г.  и 2003 г.

Организатори на турнира за Асоциация на българските футболисти, Български футболен съюз и Община Стара Загора, а генерален спонсор е Дженерли България. Всички отбори ще получат екипи, топки и индивидуални награди от генералния спонсор.

Първият отбор на „Берое“ попадна в група 1, където съперници са селекциите на „Олимпия“ (Стара Загора), „Арсенал“ (Казанлък) и „Чирпан“. „Берое“ 2 ще трябва да премери сили с „Миньор“ (Раднево), „Стара Загора“ и състав на ОУ „Кирил Христов“.

Победителите от двете  групи ще се изправят във финална среща за определяне на победител, която е насрочена за 12 ч. на 31 май. Заелите втори места ще играят за 3-4 място, третите от всяка група за 5-6 място, а останалите на последно място ще излязат в двубой за 7-8 място от турнира.