Сезонът за представителният тим на „Берое“ завърши преди 9 дни и beroe.tv също е пред приключване на сезона. За финал обаче сме ви подготвили ударна доза беройски новини. По изключение тази седмица #СВЕТЪТеБЕРОЕ ще бъде утре, 27 май, вторник от 21 часа, а това, което сме ви подготвили там е наистина любопитно. В сряда поставяме края на сезона и началото на лятната почивка за beroe.tv с един доста интересен брой на „Извън терена“ – предаването, което ни представя животът на любимците ни от друга перспектива.

В утрешния, юбилеен, десети брой на #СВЕТЪТеБЕРОЕ завършваме сезона с обзора на Председателят на Съвета на Директорите и Изпълнителен директор на тима Илко Русев, който ще ни отговори за всички теми около клуба – за предстоящите инвестиции, селекцията, слуховете за трансфери и трансферни саги, но също и ще разберем дали и колко е трудно да се ръководи клуб като „Берое“.

След това #СВЕТЪТеБЕРОЕ ще заговори на португалски, защото се срещнахме с Барейро Стара Загора ФК – аматьорски футболен клуб съставен от португалски фенове на „Берое“ от побратименият град Барейро. Те ще ни разкажат за това как и защо са се запалили по „зелените“ и ще ни покажат своят град.

Освен това в предаването – всички актуални новини около клуба.

В сряда продължаваме с третия брой на „Извън терена“ където ще се срещнем с три фенки, две футболни съпруги и едно семейство. Лора Драгнева, Радка Марчева и Веселинка Койчева ще ни покажат, че и момичетата разбират от футбол и дори обещават да ни изпеят някоя беройска песен.

Евгения Джаферович (съпруга на Ваня Джаферович) и Розалина Денева (съпруга на Владимир Зафиров) ще ни разкажат какъв е животът на футболните съпруги.

Поля, Кристина и Валери Хубчеви пък ще изненадат треньора на „Берое“ с едно ексклузивно интервю за beroe.tv. Ще видите и реакцията на Петър Хубчев.

Вторник, 27 май, 21 часа – #СВЕТЪТеБЕРОЕ. Сряда, 28 май, 21 часа – „Извън терена“. Гледайте ни, защото си заслужава.