СНЦ “Национален фен клуб Берое – Стара Загора” сбъдна мечтата на едно дете. Представители от Управителния съвет на Сдружението, посетиха малкия Ники в дома му. Мечтата на детето бе да се запознае с хора от фен клуба. Ники е възпитаник на нашата беройска школа, но в момента не тренира футбол.

IMG_4827

 

Преди няколко дни момчето претърпява операция и прекарва рожденния си ден на легло в къщи. Повода на срещата съвпада с организирания празник по случай неговия рожден ден. Молбата на родителите му бе, синът им да бъде посетен от фенове и да бъде зарадван в такъв тежък момент.

IMG_4782

 

СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” направи малък жест към детето и му подари артикули на любимия отбор. Специално приготвена торта по случая беше част от празника на този истински бероец. Детето остана изключително доволно от изненадата и прие с голяма радост посещението.

IMG_4740

 

Всички сме едно голямо зелено семейство и трябва да бъдем заедно в радостни и трудни моменти. Един истински фен, в лицето на малкия бероец, ще запечата траен спомен в съзнанието си, споделиха от фенската организация.

IMG_4817

 

Следващата среща ще бъде на стадиона под Аязмото, за да подкрепим любимия отбор!

IMG_4805

 

Зелената магия продължава!

IMG_4825

 

IMG_4760