Защитникът Владимир Зафиров говори специално за beroe.tv след края на срещата между „Берое“ и „Нефтохимик“. Вижте какво каза той.

 

– Влади, кой беше ключовият момент в днешната среща?
– Ключовият момент беше, че отбелязахме много рано първия гол. От там ни потръгна играта. Вкарахме още два бързи гола. Мисля, че отборът на „Нефтохимик“ се предаде след третия гол. Така и завърши мачът с победа за нас.

– Правейки обзор на втората седмица вие успяхте да съберете повече точки от някои от отборите от първата. Каква е твоята оценка на участието във втората седмица и готови ли сте да посрещате тимовете от топ 7 отново през новия сезон?
– Да, наистина събрахме повече точки, но ние сме наясно, че в нашата група имаше няколко отбора, които не бяха на ниво „А“ група. Те и отпадат от първия ешелон. Смятам, че ще направим една добра подготовка и ще сме готови за борбата през новия сезон.

– Днес отново страхотна подкрепа и на феновете. До колко можете да разчитате на тях и през новия сезон?
– Да, наистина. За пореден път показаха, че са най-великите фенове и се надявам, че така ще продължат и през новия сезон. Те са го показвали и съм сигурен, че и през новата година ще е така.