Халфът на „Берое“ Георги Костадинов вкара шестия си гол със „зелената“ фланелка и откри резултата срещу „Нефтохимик“ днес. След срещата той застана пред камерата на beroe.tv. Вижте какво сподели Костадинов.

 

– Жоро, твоят коментар за срещата? Лесна победа. Така ли бе наистина?
– Не, не беше толкова лесна. Започнахме много добре мача. Всичко ни се получаваше. Поредният добре изигран мач от нас и мисля, че заслужено победихме.

– Нов гол от теб. Смяташ ли, че ще подновиш представянето си по този начин и през юли месец когато се подновява първенството?
– Най-важното е отборът да върви напред и да се развива. Дали ще вкарам гол за мен не е от толкова голямо значение. Все пак ако работя така здраво и на тренировките се надявам и моята работа да се пренася и на терена.

– Малък очерк за тази втора седмица. Успяхте ли да вземете нужните изводи от нея?
– Ние сме си направили нашите изводи отдавна. Смятам, че изиграхме мачовете на доста високо ниво за втората седмица. Бяхме мотивирани и много амбицирани да докажем, че мястото не ни е сред последните отбори и че заслужавахме да се борим с „Левски“ и ЦСКА и с грандовете на България. Но все пак колебливото ни представяне в някои от мачовете през сезона ни отреди тази позиция, която спроед мен беше заслужена.