Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори на традиционната пресконференция след мач след победата на „зелените“ с 4:1 над „Любимец“. Вижте какво каза специалистът.

 

„Ако трябва да кажа няколко думи като фен не ми хареса футбола, но с оглед поведението на противника ние бяхме принудени да играем целия мач с такива бързи къси пасове. Имахме късмет да вкараме головете в точното време. Няма кой знае какви изводи да правим от този мач или пък да се радваме. Просто една победа, която ще ни помогне да се развиваме по-добре.“ – каза Хубчев.

На въпрос за мнението му за двамата юноши Пламен Тенев и Венцислав Иванов, които играха за „Берое“ днес наставникът отговори: „Не бързайте. Те втори или трети път влизат за по няколко минути. Правят доста грешки, притеснени са. Много рано е да правим някаква оценка. Фактът е че са тук и тренират с нас. Ако можем в следващите два мача да ги използваме ще бъде добре и след това ще преценим. Много е рано да правим някакви оценки.“

„Какво значи готов ли е? Ние сме готови да изиграем мача сериозно. Мисля, че не трябва да се коментира въобще – като очакване очакваме същото – мъжки мач.“ – завърши той.