Отново е понеделник и въпреки многото почивни дни сме ви подготвили едни много интересен брой на #СВЕТЪТеБЕРОЕ, в което ще видите много видеорепортажи от всичко най-интересно от изминалата седмица. Акцентът разбира се е поставен върху спечелената Купа на БФС от юношите старша възраст. Освен ексклузивни кадри от двубоя, награждаването и радостта, в студиото ще ни гостуват двама от героите – капитанът Жюлиен Бенков и най-големият бероец в отбора – Диян Димов.

Началото е както всяка седмица в 21 часа. А пълните акценти са:
* Видеорепортажи от двете победи на мъжкия отбор. Освен головете ще видите и невероятната игра с множество пасове, която направи „Берое“ вчера срещу „Черноморец“.
* Всичко около спечелената Купа на БФС – репортаж от мача, видео от дузпите от две различни гледни точки, радостта и награждаването.
* Гостуват ни Жюлиен Бенков и Диян Димов, с които ще говорим освен за спечелената Купа, още за мечтите им, за разликата между мъжкия и юношеския футбол и за това какви жертви трябва да направи човек, за да стигне до най-високото ниво в българския юношески футбол.
* Ще ви предложим репортажи и от мачовете Берое U19 – Черноморец U19 и Берое U17 – Лудогорец U17 от Елитните юношески групи.
* Както винаги ще завършим с програмата за седмицата.

Включвайте се в предаването с вашите мнения, оценки, анализи и коментари или вашите снимки чрез хаштаг #СВЕТЪТеБЕРОЕ във facebook, twitter и instagram. Най-интересните мнения и предложения ще се покажат на екрана.

Участвайте и в играта ни, а с отговорът си днес можете да спечелите кожен ключодържател с емблемата на клуба.