Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори след края на двубоя срещу „Черноморец“ днес и сподели мнението си за срещата и за съдийството в предишните два мача.

 

„Коментар няма да правя, за да не се заблудим нещо. Това, което искам да кажа e и то съвсем сериозно – поздравям и се радвам, че такива съдии ни свириха днес, защото през седмицата играхме един мач в Стара Загора и ви е бедна фантазията какви съдии ни свириха. Преди това пък играхме и в София един мач – за там пък и фантазия трудно ще ви стигне. Това е големия проблем за мен. Ей такива самозванци, които си мислят, че всичко се върти около тях. Казвам го с пълното съзнание какво ще последва или какво може да последва“ – каза Хубчев.

„5:0 ако кажа, че е трудно ще ми се изсмеят. Много хора. Имахме късмет, че вкарахме два бързи гола и това може би прекърши „Черноморец“ окончателно. Но пък най-голямото ми постижение като треньор и за мен лично е че тези момчета играят по същия начин мачовете и дано така изиграят и следващите три.“ – завърши той.