Стражът Михаил Михайлов бе с голяма заслуга за успеха при спечелването на Купата на БФС. Ето какви бяха неговите първи впечатления след триумфа.

 

– Мишо, коментарът ти за мача и спечелената купа?
– Мисля, че се получи добър сблъсък. И двата отбора искахме да спечелим тази купа. Изстрадали са всичките момчета предишните двубои – полуфинали и четвъртфинали. Всеки я желаеше много силно тази купа. И двата отбора се хвърлиха на максимум. Поздравявам футболистите на „Славия“, защото се представиха на високо ниво. При дузпите е рулетка – който вкара повече, той побеждава. Аз спасих една дузпа, а и футболист на „Славия“ пропусна друга, за което се радвам.

– Как оценяваш самия двубой?
– Мисля, че на такъв хубав терен се получи добър сблъсък. Имаме доста качествени футболисти. Мисля, че се получи равностоен двубой с много скорост и много атаки.

– Посветихте купата на един ваш съотборник, който преди месец претърпя операция…
– Точно така. Купата е посветена на Геро Писков. Пожелаваме му скорошно оздравяване и дано скоро го видим отново на терена да играе, защото той иска само това.

– През миналата година изгубихте финала срещу „Левски“, но днес взехте Купата. Какви са амбициите ви за догодина?
– Мисля, че за догодина имаме добра селекция и ще се опитаме да се класираме на първите места. Играем мач за мач. Раздаваме се във всеки двубой на максимум.