Днес, 28 април, от 21:00 часа клубната телевизия на „Берое“ отново ще бъде на линия с шестия брой на предаването #СВЕТЪТеБЕРОЕ. Тази седмица то ще е едно от най-информативните от съществуването му и е изпълнено с много интересна и ексклузивна информация.

Акцентът пада върху предстоящият утре финал на отборът до 18 години за Купата на БФС срещу „Славия“. В студиото ни гостува помощник-треньорът Атанас Рибарски, с когото освен емоцията от това да си на финал ще обсъдим и много други интересни теми. Ще разберем от него как се сглобява отбор от играчи, които не играят заедно всяка седмица, защото са в различни набори. Ще обсъдим решението на БФС старшата възраст да има насрочени 4 мача в рамките на 6 дни – неделя, вторник, четвъртък и събота. Ще поговорим за това какво научи Рибарски по време на стажа си в Швейцария и дали то може да бъде нагодено към българските нрави и приложено в школата. Няма да пропуснем да обсъдим и първенството по Футбол 7 в Стара Загора, чийто инициатор е Атанас Рибарски, както и инициативата „Клуб Атлет“ чрез която към най-великата игра се приобщават и най-малките деца и беройци – тези от детските градини. Ще разберем отговорите на въпроси за масовият спорт и дали клубове като „Атлет“ сега са алтернативата на игрите на улицата, които всички ние сме свикнали да играем като малки, а вече са рядкост и голямо изключение.

Втората основна тема в предаването е участието на „Берое“ в маратона на четенето. Ще видите много интересни кадри от събитието и ще чуете повече за беройската изява.

Освен това – репортажи от мача на мъжете със „Славия“ и на юношите до 17 години с „Верея“.

Очаквайте и много новини от седмицата, включително една изненада – ще разкрием ексклузивно информация за европейски квалификации, които ще се играят на стадиона под Аязмото в края на тази седмица с техните конкретни часове.

Както винаги можете да се включвате с вашите анализи, оценки и коментари чрез facebook, twitter и instagram, а най-интересните мнения и предложения ще бъдат показани на екрана по време на предаването. И тази седмица има игра, а наградата е шапка с козирка с емблемата на „Берое“.

Гледайте ни тази вечер, 28 април, от 21 часа в beroe.bg.