Преди шампионатния двубой с „Пирин“ (Гоце Делчев) разговаряхме с Пламен Липенски. Вижте какво сподели той пред клубния сайт:

 

– Г-н Липенски, какво е настроението в лагера на отбора, предвид поредните победи, които записахте?
– Когато се побеждава винаги е хубаво. Всички знаем това. Лесно е да се говори дори, когато се побеждава и се върви напред. Съжаляваме само, че не сме в първата седмица, за да зарадваме още повече хилядите ни фенове със сладки победи.

– „Берое“ записа доста поредни срещи, освен без загуба, а и без допуснат гол. На какво отдавате това?
– Максималната концентрация. Няма значение с кой играем – „Левски“, ЦСКА, „Пирин“, независимо с кой отбор. Ние винаги излизаме да побеждаваме.

– Какво очаквате от мача с „Пирин“, предвид ситуацията, в която се намира противника, който е под напрежение от изпадане?
– Нас не ни интересува кой изпада, кой се бори за нещо друго. Ние гледаме ние да си вземем трите точки всеки мач. Да играем добре и радваме нашите привърженици. Положението на „Пирин“ не ни интересува. те да му мислят.

– Очаквате ли мача да бъде нервен по някакъв начин?
– Не очаквам мач от такова естество. Очаквам нашите момчета да влязат максимално концентрирани и готови. За една хубава победа, с повече голове пред нашата публика. Няма от какво да ни е страх. особено от „Пирин“.

– Освен наказания Иво Иванов и последния контузен Николай Чипев, имате ли други проблеми?
– Чипев има леко разтежение и за този мач няма да успее. Други проблеми няма – всички са в бойна готовност.