Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев застана пред медиите за традиционната пресконференция след победата на „Берое“ с 4:0 над „Любимец“ като гост. Вижте какво сподели наставникът.

 

„Не бих искал да коментирам този мач. Бих искал да коментирам нашия отбор. Това, което игра „Любимец“ е грозна работа. Това не е ниво дори за „Б“ група. Ние подходихме доста сериозно към мача, играхме доста дисциплинирано. Очаквах доста по-сериозна съпротива от домакините.“ – каза Хубчев.

„В момента е много трудно да кажем какво е състоянието на Чипев. Дано е само резтежение. При всички случаи в следващите два мача няма да можем да го ползваме. Доколкото знам програмата ние имаме след това една доста дълга пауза, в която нямаме мачове. Тогава ще може да се възстанови, но следващите два мача сигурно ще отпадне. Знаем, че Иво Иванов има натрупани картони и два мача няма да го има.“ – обясни треньорът.

„Това е един от мачовете, който доста време го говорим. Отборът не ми дава поводи за тревоги. Следващите два мача искам доста сериозно да ги изиграем и да се отнесем към тях добре. Дано да се получи. Нямам притеснения до тук. До тук момчетата и към работата, и към тренировките, и към мачовете, какъвто и да е противника се отнасят доста сериозно.“ – завърши той.