Днес официално бе обявено, че финалът от турнира за Купата на БФС при юношите, родени през 1996 година, между „Берое“ и „Славия“ ще се играе на 29 април на стадиона на спортната база „Евроколеж“ в село Оризари, Пловдивско. Срещата е от 16:00 часа.

Спортен комплекс „Евроколеж“ е създаден за нуждите на спортното образование в Европейски колеж по икономика и управление, гр. Пловдив. Базата се използва целогодишно като спортно-тренировъчен комплекс на Студетското физкултурно дружество „Евроколеж“ и неговият студентски футболен отбор, който участва и в „А“ областна футбола група Пловдив, както и от секциите по женски футбол, аеробика, футзал, баскетбол, волейбол, хандбал, бадмингтон и др.

Откритият футболен стадион с размери 100 на 70 метра притежава трибуна за 500 седящи места и кабинки за състезателите и треньорите, както и изкуствено осветление.

Миналата година стадионът отново бе домакин на финала при юношите U18, който отново се игра на 29 април и в него отново участваха юношите на „Берое“.

По пътят си до финала момчетата на Иван Гаджев отстраниха последователно силния състав на „Литекс“ с 2:0 с голове на Димитър Трайков и Александър Манолов на осминафинал. На четвъртфиналът пък се наложи с 3:0 над „Локомотив“ (Пловдив) с попадения на Александър Манолов, Ивелин Илиев и Светлин Симеонов. И за трите попадения асистира Михаел Лалев. На полуфинала беройци елиминираха „Черноморец“ (Бургас) с 3:1 след хеттрик на Ивелин Илиев.

Съперникът пък стигна до последния двубой след победи над „Левски-Раковски“ (София) с 3:0, „Лудогорец“ (Разград) с 2:1 и „Левски“ (София) с 2:0.