Едно от попаденията при победата над „Черноморец“ с 3:0 днес бе дело на Георги Костадинов затова екипът на beroe.bg потърси неговото мнение след двубоя. Ето какво сподели той пред клубната камера.

 

– Жоро, отбеляза гол днес. Твоят коментар за срещата?
– Първо искам да посветя победата на рожденника днес Пламен Липенски и трайно контузените Станислав Костов и Илия Мунин. Относно двубоя – от мач на мач надграждаме и показваме все по-добра игра. Защитаваме с достойство името, традицията и история на „Берое“ и това е най-важното.

– Отбеляза гол както при победата в Бургас, така и тук. Черноморец май е лесно преодолим съперник за вас…
– Напротив. По мое мнение, „Черноморец“ е един от най-стабилните отбори в групата. Просто ние играхме много агресивно. Знаехме кога да играем на контраатака, кога да задържаме по-продължително топката, играхме с един изключително голям футболен интелект. Това допринесе да спечелим с такава убедителна победа.

– Пореден двубой без загуба. Гостувате на „Любимец“ в следващия кръг. Ще продължите ли традицията?
– Определено ще дадем всичко от себе си в тренировъчния процес. Надяваме се да прехвърлим това и по време на мача. Както и преди казах, нашата цел е да показваме все по-добра игра, да радваме феновете, да побеждаваме и показваме постоянство.