Вратарят Иван Караджов запази и в този мач вратата си суха. „Берое“ не успя да победи, но си тръгва с точката към Стара Загора. След мача той застана пред микрофона на beroe.tv. Вижте какво сподели стражът.

 

– Иване, мнението ти за мача днес. Не успяхте да спечелите…
– За мен се получи здрав мач. То тук по принцип футбол не може да се играе. Аз съм сигурен, че момчетата от „Локо“ (София) също не искат да играят при такива условия. Получи се здрава битка. Така беше. Който е имал 1-2 положения, той ще победи. Явно днес така е трябвало да свърши мача.

– Бяхте ли подготвени за този терен тук?
– Честно казано не. Нашият терен не може да се сравнява с този тук. Но не трябва да се оправдаваме с терени и такива неща. Получи се здрав мач. Това е важно за нашия отбор.

– Четвърти мач без загуба. Това ли е целта на „Берое“ – да продължава с победия ход?
– Не знам защо всички спекулират, че даваме на някой. Ние си играем мач за мач и другите не ни интересуват. Да си правят сметки, играят един срещу друг. Ние играем, излизаме и бием като можем. Когато не можем…

– Какво попречи на „Берое“ да влезе в първата седмица на класирането?
– Хайде да не казвам, че ще стане проблем.

– Смяташ ли, че може отборът да завърши без загуба сезона във втората седмица?
– Надявам се. Ние играем всеки мач за победа, стъпваме здраво. Ако завършим без загуба ще е много хубаво. Но ако има и загуби – какво от това?

– Предстои мач с друг отбор, който се нуждае много от трите точки – „Черноморец“. Какви са ти очакванията от този мач?
– Те се нуждаят, но и ние се нуждаем от точки. Нормално. Да не стане така ние да се молим някой да бие, за да се спасяваме.

Използвани са въпроси и на други медии.