Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред медиите след мача срещу „Локомотив“ (София), завършил 0:0. Ето както каза специалистът.

 

„Най-общо мачът беше повече битка като че ли. И времето и терена предразполагаха към един такъв мач. За моя радост всичко мина в рамките на нормалното и ние издържахме на тази битка. За мен резултатът е справедлив.“ – обобщи мача Хубчев.

„Отдавам невъзможността да вкараме гол на „Локомотив“ в трети пореден мач на силната им игра в защита. Ние също играем силно в защита, така че е логично и да не допускаме много голове.“ – каза още той.

На въпрос дали смята, че отборът е имал място в първата седмица наставникът отговори: „Да, мисля, че имахме място там. Така или иначе сме във втората седмица. Тук някой ме попита защо така се хвърляме в този мач. Защото така сме се разбрали с ръководството и защото ние сме „Берое“. Така ще играем до края, уверявам ви. Дали сме имали място в първата седмица или не е минало и заминало. Гледаме тези мачове да изиграем както всички досега. Аз лично се радвам, че поне срещу нашия отбор противниците играят здраво и стават добри мачове. Няма голове – жалко за феновете.“

„Най-близо до завръщане в игра е Елио Мартинс. За Костов е изключено. Мунин няма да може. Елио ще тренира по всяка вероятност вече с отбора.“ – завърши той.