Алжирският полузащитник Салим Керкар записа своите първи 90 минути със зелената фланелка днес, при победата над „Славия“ с 1:0. След двубоя той отдели време да отговори на въпросите на чакащите го журналисти и клубната телевизия – beroe.tv. Ето какви бяха неговите впечатления от срещата.

 

– Салим, какво е твоето мнение за срещата?
– Мисля, че днес играхме много добре и силно. Бяхме отбор и играхме заедно. Лично пропуснах две възможности за гол, но по-важна бе победата днес и съответно трите точки от нея.

– Сам сподели, че изпусна две положения. На какво отдаваш това?
– Не знам. Бях много концентриран и успях да пресека топката на два пъти, за да създам тези положения. Разочарован съм от себе си, но сега трябва просто да продължа напред. Следващия път дано да отбележа.

– Как ще развиеш играта си тук?
– Дълго време не бях играл пълни 90 минути, което за мен бе много важно днес. Чувствам се много добре. Предстоят ни много срещи и ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си.

– В сряда играете срещу „Локомотив“ (София). Какво очакваш от тази среща?
– Познавам няколко играчи от „Локомотив“ и дори съм приятел с десния бек на отбора, срещу когото ще се наложи да играя в сряда. „Локомотив“ е добър отбор, но се надявам да играем силно и да победим.

Използвани са въпроси и на други медии