Всички набори, участващи в първенства, през тази седмица подновиха официалните си мачове. През уикенда школата на „Берое“ записа 4 победи и 1 загуба.

Най-големите, юношите старша, приеха „Оскар ЕЛ“ (София) в Елитната група. Мачът отразихме с подробен репортаж. Голът за „зелените“ бе дело на Венцислав Иванов в 59-ата минута.

При младшата в Елитната група „Берое“ отстъпи на връстниците си от ЦСКА в мач, който не мина без емоции. Преслав Георгиев получи червен картон, за удар без топка, а малко след това Кристиян Пешов изведе „червените“ напред. Малко след почивката Едуард Атанасов удвои за ЦСКА, а в 43-ата минута Ивайло Ангелов получи втори жълт картон. С двама души по-малко беройци не спряха да се борят и дори можеха да накажат домакините на комплекс „Царско село“, където школата на ЦСКА играе мачовете си тази пролет. В 66-ата минута Антон Сакалийски намали от дузпа, а беройци имаха и още шансове за изравняване.

Родените през 98-а година се наложиха с 4:0 над с година по-големите „Загорец“. Владимир Бонджов вкара на два пъти, а по един добавиха Цветелин Атанасов и Мартин Маринов.

При децата мачът между „Берое“ 2000 и „Миньор“ 99 (Раднево) не се игра и е отложен за по-късна дата, а „Берое“ 99 победи с 5:1 връстниците от „Чирпан“ като гост.

В подготвителните групи „Берое“ 2002 остана без съперник тази седмица, тъй като трябваше да срещне „Миньор“ 2001 (Раднево). Също като при децата и този мач ще се играе на по-късен етап.

„Берое“ 2001 пък победи като гост „Чирпан“ с 7:0. По два гола вкараха Галин Пенев и Мартин Маринов, а Емил Колев, Мирослав Илиев и Денислав Вълчев добавиха по едно попадение.