Георги Костадинов отбеляза изравнителното попадение срещу „Черноморец“ в много важен момент в мача – в самия край на първата част. Това даде самочувствието на беройци през втората част да решат мача в своя полза. След срещата той застана пред микрофона на beroe.tv. Ето какво каза той:

 

– Георги, отбеляза попадение за победата с 3:1. Как видя мача?
– Получи се един доста борбен и стойностен за втората седмица мач. Мисля, че победихме заслужено. Показахме повече борба, повече хъс и мотивация за победа. Закономерно стигнахме до трите точки.

– През второто полувреме успяхте да организирате много повече голови опасности пред вратата на „Черноморец“. На какво се дължи това?
– Определено отборът се поотпусна след вкарването на гола и показахме какво можем. Отлична игра на контраатака и смятам, че можехме да вкараме и повече попадения.

– Сега почивате една седмица и подновявате първенството около 22 март срещу „Славия“. Какви ще са целите във втората седмица?
– Те са пределно ясни – от мач на мач да показваме все по-добра игра, да радваме феновете, които ни подкрепят на абсолютно всеки стадион и със сигурност да побеждаваме всеки мач.