Преди гостуването на „Черноморец“ (Бургас) пред клубната телевизия застана кондиционният треньор Пламен Липенски. Вижте какво сподели той:

 

– Г-н Липенски, как мина тренировъчната седмица? Доволен ли сте от подготовката?
– Абсолютно. Времето е еднакво за всичка. Както аз, така и целият треньорски щаб сме доволни от проведената седмична подготовка. Няма контузени. Всички се чувстваха добре, тренираха професионално във всяка една тренировка и очакваме да стане един добър мач, макар, че времето не е толкова склонно да ни подаде ръка.

– Утре е последният двубой преди плейофите. Каква е оценката ви за представянето, една равносметка да направите?
– В този момент е трудно да се прави равносметка, защото нямаме време да направим една по реална и достоверна оценка. Но общо взето както навсякъде сме го афиширали не е това, което очаквахме и което ни се искаше. Но не винаги става това, което ние желаем, защото срещу нас имаше достойни противници. Утре е последният мач преди плейофите и наше задължение, наше желание, наше изискване към футболистите е всеки да даде каквото може, за да постигнем победа над „Черноморец“ (Бургас).

– Двата отбора често играят контроли помежду си. Могат ли да се изненадат по някакъв начин според вас?
– Не. Категорично не, освен от някакво заучено статично положение. Много добре се познаваме – както ние тях, така и те нас. Няма са какво да се изненадаме.

– Къде ще бъде решен мача според вас?
– Мисля, че мача ще бъде решен в средата на терена. Както вече казах очаквам един тежък терен поради метеорологичните условия и който спечели средата на терена да се поздрави с успех.

– Има ли някакви проблеми с контузени футболисти?
– Не. Както загатнах в началото на интервюто през тази седмица сме прекалено доволни, няма контузени и всички са налице.